Just 4 Fun

Del artikkelen på:
                    |     Mer

Just 4 Fun ble startet i 1990 som en revygruppe i Sarpsborg, på utestedet Olivers. Konseptet var at musikken ikke skulle gå utenfor 60-tallet. Deltagerne i kvartetten var Jan Groth, Hanne Krogh, Eirikur Hauksson fra bandet Artch, og Marianne Antonsen. Showet var en suksess, og de fikk tilbud om å representere Norge i den internasjonale finalen i komponistkonkurransen Melodi Grand Prix i 1991, som det året ble avholdt i Roma. Låten de deltok med het «Mrs. Thompson», og den plasserte seg trygt og godt blant de fem–seks bakerste på resultatlista. Dette er for øvrig et av få år det ikke har vært avholdt noen norsk finale, fordi juryen mente at det ikke hadde kommet inn noe bidrag som musikalsk holdt mål.

Just 4 Fun kom med to album, Ren 60 (1990) og Those Were The Days (1991). Senere har musikerne vært å finne på andre fronter.

Ren 60 (Sonet, 1990)
Those Were The Days (Sonet, 1991)
Biografien er hentet fra "Norsk pop- og rockleksikon" fra Vega Forlag (2005). Redaktører for boken er Siren Steen, Bård Ose og Jan Eggum. Bidragsytere er Willy B, Arvid Skancke-Knutsen, Øyvind Holen, Svend Erik Løken Larsen, Vidar Vanberg, Marta Breen, Trond Blom, Eirik Kydland, Bård Ose, Siren Steen og Frode Øien. Boken kan kjøpes hos bokhandlerne eller bestilles direkte fra www.vegaforlag.no.
Del artikkelen på:
                  |     Mer

Kommentarer:

Kom gjerne med informasjon, argumenter og synspunkter. Du kan enten kommentere via din Facebook-profil, eller, om du ikke har det, via vårt lokale kommentarsystem. Vi krever uansett at du underskriver med fullt navn. Alle kommentarer må godkjennes av redaksjonen før de offentliggjøres (mer om Ballades kommentarsystem). På forhånd takk!

Lokale kommentarer:

Legg til ny lokal kommentar

Ingen lokale kommentarer er lagt til


Siste fra forsiden

Hva skjer i dag:Ballade · Postboks 2674 Solli, 0203 Oslo · Besøksadr: Henrik Ibsensgt. 110
Vil du annonsere i Ballade? Ta kontakt med: Sture Bjørseth · sture@ballade.no · Mob: 95 43 60 31
Ballade drives etter redaktørplakaten og vær varsom-plakaten