Jono El Grande med ny plate og bestillingsverk

Den selvlærte komponisten, bandlederen, gitaristen og dirigenten slipper nytt album på mandag, og leverer et bestillingsverk samme uke.

Del artikkelen på:
                    |     Mer

Jono El Grande_2 2003 (Foto: Rune Grammofon)

Jon El Grande har fortid i kunstrock- og konseptbaserte enheter som Mannes Fatales, The Terror Duo, The Pez Dispensers, Black Satan, Acetaded Beat, Menü Tizz Aura, Vidunderlige Vidda og As Drosera.

Han har også albumene Utopian Dances (1999, Krusedull) og Fevergreens bak seg. Rune Grammofon gav ut sistnevnte i 2003 og er også utgiver av Neo Dada som slippes på mandag. Det rapporteres at Frank Zappa, Gentle Giant, Magma og Henry Cow er relevante referanser.

I anledning 5-årsmarkeringen av Bærum Kulturhus har Bærum kommune gitt Jono El Grande i oppdrag å skrive et verk, Bærums Hovedverk, som vil bli fremført med et 22 mann sterkt orkester dirigert av El Grande. Dette finner sted torsdag 19. mars, og det vil også bli framført materiale fra Neo Dada med det faste bandet til El Grande denne kvelden.

Del artikkelen på:
                  |     Mer

Kommentarer:

Kom gjerne med informasjon, argumenter og synspunkter. Du kan enten kommentere via din Facebook-profil, eller, om du ikke har det, via vårt lokale kommentarsystem. Vi krever uansett at du underskriver med fullt navn. Alle kommentarer må godkjennes av redaksjonen før de offentliggjøres (mer om Ballades kommentarsystem). På forhånd takk!

Lokale kommentarer:

Legg til ny lokal kommentar

Ingen lokale kommentarer er lagt til


Siste fra forsiden

Hva skjer i dag:Siste om kunstmusikk

Ballade · Postboks 2674 Solli, 0203 Oslo · Besøksadr: Henrik Ibsensgt. 110
Vil du annonsere i Ballade? Ta kontakt med: Sture Bjørseth · sture@ballade.no · Mob: 95 43 60 31
Ballade drives etter redaktørplakaten og vær varsom-plakaten