Om Ballade

Ballade.no er en redaksjonelt uavhengig nettavis for og om norsk musikkliv. Siden 2000 har Ballade publisert egenproduserte artikler og lagt til rette for debatt om en lang rekke spørsmål knyttet til artister, musikkbransje og organisasjonsliv.

Del artikkelen på:
                    |     Mer

Ballade har for øyeblikket ingen redaksjon. Fram til nye eiere er på plass som kan videreføre Ballade produseres det ikke stoff for publisering og det tas heller ikke imot stoff utenfra. Ved seriøse henvendelser knyttet til videre drift av Ballade kan det tas kontakt med administrativ leder i Norsk Komponistforening Vemund Bergland (vemund@komponist.no)


Redaksjonens arbeid følger redaktørplakaten og vær varsom-plakaten, og står for en saklig og fri informasjons- og opinionsformidling som er uavhengig av utgiver. Ballade eies og gis ut av MIC - Norsk musikkinformasjon.

Ballade-redaksjonens adresse er ballade@mic.no
Vil du annonsere i Ballade? Ta kontakt med sture@ballade.no

Ønsker du gratis oppføring i norges største og mest besøkte bransjeregister for musikk, KLIKK HER.
Det gjøres oppmerksom på at dette nettstedet regelmessig blir innsamlet og lagret av Nasjonalbiblioteket. Nettstedet vil bli gjort tilgjengelig som kildemateriale for forskning og dokumentasjon.

Del artikkelen på:
                  |     Mer

Kommentarer:

Kom gjerne med informasjon, argumenter og synspunkter. Du kan enten kommentere via din Facebook-profil, eller, om du ikke har det, via vårt lokale kommentarsystem. Vi krever uansett at du underskriver med fullt navn. Alle kommentarer må godkjennes av redaksjonen før de offentliggjøres (mer om Ballades kommentarsystem). På forhånd takk!

Lokale kommentarer:

Legg til ny lokal kommentar

Ingen lokale kommentarer er lagt til


Siste fra forsiden

Hva skjer i dag:Ballade · Postboks 2674 Solli, 0203 Oslo · Besøksadr: Henrik Ibsensgt. 110
Vil du annonsere i Ballade? Ta kontakt med: Sture Bjørseth · sture@ballade.no · Mob: 95 43 60 31
Ballade drives etter redaktørplakaten og vær varsom-plakaten