Tre av syv Beglomeg-medlemmer. (Foto: Herman Dreyer)
Foto: Beglomeg

Beglomeg

Beglomeg gjorde en forrykende konsert under by:Larm og ble booket til blant annet Trænafestivalen og Øyafestivalen, der de spiller torsdag.

Del artikkelen på:
                    |     Mer

Bandet leverer suggererende grooves, men trompet, saksofon, orgel og gitar flytende på toppen, og under by:Larm stod perkusjonisten ute blant publikum.

Samtidig skiller Beglomeg seg fra de gjengse up and coming-bandene ved et mangetydig image og innpakning av kommunikasjonen med omverdenen i nonsens og komikk.

Beglomeg spiller på Øyafestivalen i dag.

- Beglomeg er tidligere beskrevet som «underholdning etter midnatt» - hvordan blir det å spille på Øya i dagslys og så tidlig på dagen?

- Vi skal gjøre vårt aller beste! Fesjå etter lunsj. Forråtnelsens midtsidepiker i full bevegelse under dagslys. Solen er den beste lysmannen. Skyene er de beste røykmaskinene. La oss underkaste oss hverandre som i gode gamle kvinnelige fengselsscener. Følg med!, oppfordrer Beglomeg.

Del artikkelen på:
                  |     Mer

Øyafestivalen

Etablert: 1999

www.oyafestivalen.com

Mer i MICs bransjeregister

Tre av syv Beglomeg-medlemmer. (Foto: Herman Dreyer)

Kommentarer:

Kom gjerne med informasjon, argumenter og synspunkter. Du kan enten kommentere via din Facebook-profil, eller, om du ikke har det, via vårt lokale kommentarsystem. Vi krever uansett at du underskriver med fullt navn. Alle kommentarer må godkjennes av redaksjonen før de offentliggjøres (mer om Ballades kommentarsystem). På forhånd takk!

Lokale kommentarer:

Legg til ny lokal kommentar

Ingen lokale kommentarer er lagt til


Siste fra forsiden

Hva skjer i dag:Siste om populærmusikk

Ballade · Postboks 2674 Solli, 0203 Oslo · Besøksadr: Henrik Ibsensgt. 110
Vil du annonsere i Ballade? Ta kontakt med: Sture Bjørseth · sture@ballade.no · Mob: 95 43 60 31
Ballade drives etter redaktørplakaten og vær varsom-plakaten