Randi Tytingvåg releaseturné i Tyskland

Randi feirer tiårsjubileum som låtskriver med ny plate i 2012.

Det har gått 10 år siden Randi Tytingvåg debuterte som låtskriver og sanger på MaiJazz. Nå er hun klar med sitt fjerde album, ”Grounding” - en utgivelse som viser nye takter fra Tytingvåg. Sammen med en helt ny bandbesetning presenteres et nedstrippet utrykk der stemmen og historien i sangene står i sentrum. Lydbildet er mer gitarinfluert og med elementer fra jazz, rock, folk og singersongwriter-tradisjonen.

Anmeldelsene har ikke latt vente på seg, den første anmeldelsen i Adresseavis med terningkast 5, kom 21 februar. Nå kan Randi skilte med terningkast 5 i Aftenposten, terningkast 5 på side2 og en fantastisk fin anmeldelse i DN. Dette er en strålende start for nytt album, hvor Randi har gått en ny vei musikalsk og har med seg et nytt band på veien med fantastiske musikere. Hun starter med releasekonsert i Oslo på Nasjonal Jazzscene den 8 mars, 22 mars i Stavanger i samarbeid med Rogaland Teater og Stavanger Jazzforum.

Så bærer turen til Tyskland den 23 mars, der Randi har hatt en kjempe suksess med sine to siste album! Randi har markert seg sterkt i Tyskland de siste årene og turnert med over 30 konserter med sist album, fantastiske anmeldelser og tilbakemeldinger fra publikum, arrangører og presse. Hun gleder seg til å reise tilbake til årets første turné i Tyskland!

Med seg på veien har hun:
Ivar Grydeland
Pål Hausken
Jo Berger Myhre
Tidspunkt:
23.03.2012 - 01.04.2012

Sted:
Tyskland

Nyheter fra NBs notearkiv


For å bevare historiske data er MIC-sidene er inntil videre administrert av Aslak Oppebøen
aslak@musicnorway.no