Metronomicon Audio feirer 5 år og 30 utgivelser

Den lille Oslo-etiketten kjennes for sine underfundige plater (CD-R), løst kollektive tankegang og helhetlige designprofil. Med sentrale artister som Magnus Moriarty™, Cyrano, Koppen og ikke minst Now We've Got Members feirer de glade stabeiser 5 år og 30 utgivelser. Det skjer med konsert på Indigo i Oslo førstkommende onsdag.

Now We've Got Members (Metronomicon Audio)

Tradisjonen tro markerer Metronomicon hver 10. utgivelse med en ny samleplate, og nå er altså versjon 3.0 klar. Den består av flunkende nye låter fra Metronomicon-artister som Center of the Universe, Meta Forever, Hanny og Magnus Moriarty™, samt mer eller mindre fornemme gjester for anledningen som britiske Now, Palace of Pleasure, Legs 11 og mange andre.

En annen anledning til å invitere til fest er selveste femårsdagen til Metronomicon. - Fem er et rundt tall, hevdes det fra sentralt hold i organisasjonen, som videre lover: - Dette er årets høydepunkt for Cd-R-bransjen på alle mulige tenkelige måter, selv om 3.0 ikke er en Cd-R. Det er også siste sjanse til se det beryktede live-bandet Now we've got Members før nærmere jul, første sjansen til å se Koppen litt over en uke, og ALLER første gang den svenske synth-mannen Elektrokursen er i Norge. Limet i Drammens musikk-undergrunn Honkobubbe kommer også, for ikke å snakke om Synthpop-kongen Cyrano.

Yokoland besørger en helhetlig form på de mange utgivelsene, og de er selvsagt ansvarlige for å pynte til festen. - Dette kommer til å bli så jovialt at vi nesten ikke tør å glede oss en gang, hevdes det fra Metronomicon-hold, som altså kan tilby konserter med:

Now we’ve got Members
Cyrano
Koppen
Magnus Moriarty™
Elektrokursen(S)
Honkobubbe
DJ EDB


Festen er åpen for alle og holdes på Indigo v/Blå, onsdag 16. august.

Del artikkelen på:
                    |     Mer

Legg til ny kommentar

Ingen lokale kommentarer er lagt til


Nyheter fra NBs notearkiv


For å bevare historiske data er MIC-sidene er inntil videre administrert av Aslak Oppebøen
aslak@musicnorway.no