Kommentar til artikkelen:


Nisjene på nettet


Navn:*

 
E-post (ikke synlig):*

 
Nettsted:

 
Overskrift:*
 
Kommentaren:*

Enhver står personlig ansvarlig for sine innlegg. Redaksjonen leser ikke innlegg før publisering, men følger debatten løpende. Redaksjonen forbeholder seg retten til å korrekturlese og redigere tekstene, samt å fjerne innlegg vi finner meningsløse og usaklige eller av andre grunner finner upassende. Dette skjer uten forhåndsvarsel, og fullstendig etter skjønnsbaserte vurderinger gjort i redaksjonen.

HTML-kode i kommentarene godtas ikke. Maks. lengde er 2000 tegn. Lengre artikler kan sendes ballade@mic.no


Kommentaren du svarer på:
 
24 bit
Skrevet 11/27/2012 09:28:55 AM av Jonas Høgseth

Spennende diskusjon. Må få sagt at jeg synes ikke 16 bit vs. 24 bit vs. mp3 vs. bla bla bla er det største problemet i dagens fonogrammer. "Desibel-krigen" er den største verstingen etter min mening. Det er stadig mindre og mindre dynamikk i innspillinger (med unntak av en del klassisk/jazz).

Synes det er en meget stygg retning vi har staket ut de siste 15-20 åra. Måten populærmusikken (særs) har fått et snevrere og snevrere dynamikk gjennom krigen om å høres høyest/størst ut. Måten ting blir gjort på i dag i mastring så har det lite å si om du lytter på til 16 eller 24 bit. Det er ikke der det største problemet ligger.


 
Hva skjer i dag:Ballade · Postboks 2674 Solli, 0203 Oslo · Besøksadr: Henrik Ibsensgt. 110
Vil du annonsere i Ballade? Ta kontakt med: Sture Bjørseth · sture@ballade.no · Mob: 95 43 60 31
Ballade drives etter redaktørplakaten og vær varsom-plakaten