Kommentar til artikkelen:


Nisjene på nettet


Navn:*

 
E-post (ikke synlig):*

 
Nettsted:

 
Overskrift:*
 
Kommentaren:*

Enhver står personlig ansvarlig for sine innlegg. Redaksjonen leser ikke innlegg før publisering, men følger debatten løpende. Redaksjonen forbeholder seg retten til å korrekturlese og redigere tekstene, samt å fjerne innlegg vi finner meningsløse og usaklige eller av andre grunner finner upassende. Dette skjer uten forhåndsvarsel, og fullstendig etter skjønnsbaserte vurderinger gjort i redaksjonen.

HTML-kode i kommentarene godtas ikke. Maks. lengde er 2000 tegn. Lengre artikler kan sendes ballade@mic.no


Kommentaren du svarer på:
 
Re: 24 bit
Skrevet 11/27/2012 02:52:11 PM av Kjetil Matheussen

Jonas: Det var jo også poenget mitt for så vidt. At man skal fokusere på ting som har effekt og ikke bruke ressurser på 24 bit lyd og andre placebo-effekter.


Forøvrig reagerer jeg på denne uttalelsen din: "Måten ting blir gjort på i dag i mastring så har det lite å si om du lytter på til 16 eller 24 bit."

Jeg har gitt en lenke til et google-søk hvor du kan lese selv om dette temaet, jeg har forklart logisk hvorfor 24 bit er unødvendig, og jeg har referert til en svært grundig forskningsundersøkelse. Det eneste Bugge Wesseltoft har kommet med er at han synes 24 bit lyd er "mye mer åpent og behagelig".

Hvorfor impliserer du at det skulle ha noe å si om man lytter til 16 eller 24 bit lyd hvis musikken er mer dynamisk mastret? Vet du noe jeg ikke vet? Finnes det seriøse undersøkelser som viser at man faktisk kan høre forskjell?


 
Hva skjer i dag:Ballade · Postboks 2674 Solli, 0203 Oslo · Besøksadr: Henrik Ibsensgt. 110
Vil du annonsere i Ballade? Ta kontakt med: Sture Bjørseth · sture@ballade.no · Mob: 95 43 60 31
Ballade drives etter redaktørplakaten og vær varsom-plakaten