While You Slept

OSLO
 

Web: www.whileyouslept.net

E-post: booking@whileyouslept.net


Telefon: 479 00 976

Etablert: 2007Kvintetten While You Slept spiller suggererende, massiv atmosfærisk rock. Inspirasjonskilder som Radiohead, Sigur Rós og QOTSA kombinert med bandets lek med harmonier og dissonanser skaper en avansert og unik sound og et særpreg helt utenom det vanlige.

Bandet ble dannet høsten 2007 og dagens besetning har vært fast siden Desember samme år. I løpet av kort tid har While You Slept utviklet seg til et solid liveband med en stadig voksende tilhengerskare og har blitt spådd av mange som et band som fort kan ta det store steget videre. Steder i Oslo og omegn har blitt fylt til randen etter tur og spilling på festivaler rundt i landet har samtidig åpnet mulighetene for å nå et nytt og mer krevende publikum - til strålende tilbakemeldinger.

Supportjobber for band som Real Ones, Heroes & Zeros, Black Debbath og engelske Pure Reason Revolution, på b.la Musikkflekken og John Dee, og gode anmeldelser i b.la Puls har generert flere spillejobber, festivaler og generelt større oppmerksomhet rundt Oslobandet. Med signering av platekontrakt med The Toothfairy Label, påbegynt albuminnspilling og konserter rundt i landet blir neste år et travelt år for de unge musikerne, som har store forhåpninger for fremtiden.


Flere lenker:

www.myspace.com/whileuslept - Myspace

www11.nrk.no/urort/Artist/WhileYouSlept - Urørt


Utøverinstitusjoner\Band

 

MIC Norsk musikkinformasjon · Postboks 2674 Solli, 0203 Oslo · Besøksadr: Henrik Ibsensgt. 110 (Solli plass)
Tel: 2327 6300 · Fax: 2327 6301 · info@mic.no
Åpent hverdager 9:00 - 15:00