Tubesnakes

Friarkvilet 4
5412 STORD
 

Web: www.tubesnakes.com

E-post: lars@tubesnakes.com


Telefon: 53 41 57 56 / 53 41 53 73 (Booking)

Etablert: 1994


LYTT & KJØP - fra musikkonline
 


Hvem har fått Gary More til å ta av seg hatten ? Hvem har lagt på 1,2 og 3 plass over Eric Clapton og Stevie Ray Vaughan på hitlistene i USA? Tubesnakes er et band fra Stord i Hordaland som vet hva de vil. En gjeng engasjerte seriøse musikere som virkelig brenner for det de gjør på og som ikke er redde for å eksperimentere mellom stilarter. Så langt har de gitt ut 2 cd plater hvor begeistringen fra kritikerne har stått i kø, og de er ettertraktet med sine opptredener på konsertmarkedet.

Den første plata "Tubesnakes" kom i 1998 og var sterkt inspirert av gutta -spesielt Lars- sine lidenskapelige følelser for den Texas-inspirerte elektriske bluesen med en del følere inn i den Britiske bluesen fra 60-tallet. Neste plate kom i 2001 og bar navnet "Texas Minded". Denne var en del mer rocka og delvis innspilt i Austin,Tx i det 100% analoge "Pawn Shop Studio" eid av Robben Fords bror Mark og med Grammy-vinner Mark Nathan bak spakene. Resterende ble innspilt på Lydloftet i Ølen v/Kjetil Ulland som kanskje er mest kjent for å være mannen bak Bjørn Berge sine produksjoner. På denne plata var de to eminente Texas-gitaristene Alan Haynes og John McVey medvirkende i tillegg til munnspill-fantomet Jan Flaaten fra Haugesund.

I 2004 ble det tur til Nashville,Tn for å spille inn låter for country-selskapet Wild Oats Records sammen med diverse amerikanske artister på et spennende samle-prosjekt.

Etter en pust i bakken har Tubesnakes nå gjort det igjen! Bandets siste låt Rattlesnake er en del av et lovende prosjekt bestående av flere spennende låter som produseres i Kitchen Studios Oslo, som bl.a har hatt samarbeid med: Eddie Kramer (Jimi Henrix, Rolling Stones, Led Zeppelin)! og produserer for norske artister som: Alexander Rybak, Amund Maarud, Gaute Ormåsen, Venke Knutson, Maria Arredondo, Maria Haukås Storeng, Cocktail Slippers, Wenche Myre mfl. Denne uslåelige kombinasjonen av Texas-inspirert Bluesrock og nyere Pop og Rock gjør at Tubesnakes viser seg i ny drakt og tar deg med inn i musikken på et helt nytt og uoppdaget nivå, som bare må oppleves og nytes….


Kontaktperson(er):

Johansen, Alf Booking, 991 61 400 alf@tubesnakes.com


Flere lenker:

www.myspace.com/tubesnakes - Tubesnakes på MySpace

www.facebook.com - Tubesnakes på Facebook

www.nrk.no/urort/Laat/300374/default.aspx - Tubesnakes på NRKUrørt


Utøverinstitusjoner\Band

 

MIC Norsk musikkinformasjon · Postboks 2674 Solli, 0203 Oslo · Besøksadr: Henrik Ibsensgt. 110 (Solli plass)
Tel: 2327 6300 · Fax: 2327 6301 · info@mic.no
Åpent hverdager 9:00 - 15:00