Thelma and Clyde

Hesselbergsgate 6a
0555 OSLO
 

Web: thelmaandclyde.com

Telefon: 908 80 687

Etablert: 2005Elektronisk-kunstpopduo med tilhørighet i Kristiansand/Oslo. Duoen består av Hanne Kolstø (vokal/samples) og Trygve Tambs-Lyche (programming/trommer/synth). Med det utradisjonelle utganspunkt i en trommeslagers musikalske skisser oppstår bandet sin helt egen sound. I løpet av kort tid har de sluppet en EP (7 tommer singel og cd), blitt tatt under vingene hos radioguru Harald Are Lund på P2, anbefalt på urørt utallige ganger, spillt på Hovefestivalen, Punktfestivalen og bl.a. delt scene med "Karpe Diem" under studiestartfestivalen i Kristiansand og Grimstad.

Thelma and Clyde er kjent for sine eksentriske live shows med bl.a bruk av kostymer og dans som visuelle virkemidler. Lydbildet er en blanding av mørke, svevende popsekvenser og sterkt dansbare rytmer.

Plateselskapet Karmakosmetix har knyttet promo/bookingkontakter i Tyskland og har Thelma and Clyde som sin hovedsatsing fremover. Dette har allerede gitt reslutater i form av radiospilling i Tyskland. Thelma and Clyde satser på utstrakt turnevirksomhet innelands og utenlands knyttet til platerelease og vil jobbe knallhardt for å få fotfeste i utlandet.

Thelma and Clydes debutalbum "White line" er mikset av Jan Bang og Erik Honorè, mest kjent for sine remikser av artister som Brian Eno, David Sylvian og som produsenter for bl.a Arve Henriksen og Nils Petter Molvær. Duoen har til sammen innkassert fem Spellemannspriser.


Flere lenker:

www.nrk.no/urort/Artist/ThelmaandClyde -

www.facebook.com/thelmaandclyde -


Utøverinstitusjoner\Band

 

MIC Norsk musikkinformasjon · Postboks 2674 Solli, 0203 Oslo · Besøksadr: Henrik Ibsensgt. 110 (Solli plass)
Tel: 2327 6300 · Fax: 2327 6301 · info@mic.no
Åpent hverdager 9:00 - 15:00