Josephine

7020 TRONDHEIM
 

Web: www.myspace.com/josephinenorway

E-post: eiriklian@gmail.com


Telefon: 913 91 341

Etablert: 2002

Nedlagt: 2007



Josephine var et rockeband fra Trondheim som spilte sammen fra 2002 til 2007.
Bandets kjerne bestod av Eirik Lian (vokal/gitar/låtskriver), Arne Slomann Johannessen (gitar/låtskriver), Håvard Ophaug (gitar/låtskriver) og Conor Patrick (tangenter, vokal). Musikalsk ble bandet ofte sammenlignet med band som Blonde Redhead, Kent, Kashmir og The Killers. I løpet av sin karriere ga bandet ut to fullengdere, tre EPer, sju musikkvideoer, gjennomførte to norgesturneer og spilte rundt 50 konserter. Bandet spilte sin siste konsert for et fullsatt Blæst i Trondheim i september 2007 i forbindelse med lanseringen av albumet Together We'll Never.

Diskografi:
2002 Beautiful EP (RhinoProd)
2003 Welcome the Revolutionaries EP (RhinoProd)
2004 New Cries of Battle and Victory CD (RhinoProd)
2006 White Uniform Contrast EP (RhinoProd)
2007 Together We'll Never CD (RhinoProd)

Plateselskap: RhinoProd, Distrubisjon: Musikkoperatørene


Flere lenker:

www.youtube.com/watch?v=weirhZRu-Us&feature=plcp&list=PLB8DF8DD2D7D3E5EB - Josephine på YouTube

no.wikipedia.org/wiki/Josephine_%28pop/rock_band%29 - Josephine på Wikipedia


Utøverinstitusjoner\Band

 

MIC Norsk musikkinformasjon · Postboks 2674 Solli, 0203 Oslo · Besøksadr: Henrik Ibsensgt. 110 (Solli plass)
Tel: 2327 6300 · Fax: 2327 6301 · info@mic.no
Åpent hverdager 9:00 - 15:00