Ingunn Bjørgo

Ingunn Bjørgo
Folkemusiker


Ingunn Bjørgo er utøver innen genren folkemusikk/verdensmusikk, med torader og trekkspill som hovedinstrument. Repertoaret består av så vel tradisjonelt som nyskrevet, som solist eller i ulike konstellasjoner. Bruremarsjer og polser, runddans og bygdedans i ny drakt med og uten melodibass og arrangement. Hun skriver også mye musikk selv - i samme genre.

Ingunn Bjørgo har allerede en rekke Cd-utgivelser bak seg, stort sett med egne verk innen genren folkemusikk/verdensmusikk. Sist ut er Bjørgo Band som slipper sin Cd i starten av 2007. Bjørgo Band består forruten Ingunn av svenske Roger Tallroth (gitarer/arr), Åsmund Reistad (kontrabass), Stian Aase(accordion) og Asle Tronrud. (hardingfele)- og spiller arrangert nyskrevet folkemusikk som både slår og trigger følelsesstrengene.

Også hennes gammeldansorkester AskerLadden er plateaktuelle, og slapp sin tredje innspilling sommeren 2006. Ingunn Bjørgo holder workshops i inn- og utland, og virker også som dommer i musikkonkurranser. Norgesmester på torader og trekkspill, Topplaseringer også i nordisk sammenheng både på trekkspill og torader. Kappspellfinalist 2003 og finalist landsfestivalen 2003 med AskerLadden. Også topplassering som solist på Landsfestivalen.


Web: www.ingunnbjorgo.no

E-post: ingunn@askerladden.no


Født: 13.09.1973 (Asker)


LYTT & KJØP - fra musikkonline
 Artister
Musikere\Trekkspill
Pedagoger
Produsenter\Musikk

 

MIC Norsk musikkinformasjon · Postboks 2674 Solli, 0203 Oslo · Besøksadr: Henrik Ibsensgt. 110 (Solli plass)
Tel: 2327 6300 · Fax: 2327 6301 · info@mic.no
Åpent hverdager 9:00 - 15:00