Stig-Helge Hansen
Artist


Stig-Helge Hanse har spilt gitar i 20 år og har drevet profesjonelt i 10 år i inn-og utland. Han har drevet med ett mangfold av stilarter, og spilt i utallige musikkprosjekter og ensembler. Han er utdannet gitarist/musiker/komponist fra Universitetet i Nord Dakota, USA. Her utviklet han en målbar gitar skole som er basert på internasjonale krav til gitarister. Denne skolen er i ettertid blitt kalt “the Dojo” på grunn av elevens mulighet til å gradere seg i 9 forskjellige nivåer.

I 2004 tok Jazz bandet hans i USA 1. prisen på Wisconsin Eau Claire College Jazz Festival. I 2005 mottok han "Outstanding Achievement in String Performance" prisen for konserten han holdt som avgangs eksamen ved UND. I 2005 stod han også på scenen med Jazz bandet på den prestisjefulle Montreux Jazz Festivalen i Sveits.

Foruten tiden ved Feedback Studios har Stig-Helge Hansen undervist gitar gjennom University of North Dakota Community Music Program i USA, samt kulturskolen på Askøy og i Bergen. For tiden spiller han inn plate med bandet "My Misspent Youth" og holder dessuten på med flere solo prosjekter. Stig leier seg også ut til diverse studio og live opptredener


Web: www.BergenGitarskole.no

E-post: stig@feedbackdojo.com


Født: 22.11.1979 (Nordfjordeid)
Musikere\Gitar
Pedagoger
Komponister
Produsenter\Musikk

 

MIC Norsk musikkinformasjon · Postboks 2674 Solli, 0203 Oslo · Besøksadr: Henrik Ibsensgt. 110 (Solli plass)
Tel: 2327 6300 · Fax: 2327 6301 · info@mic.no
Åpent hverdager 9:00 - 15:00