Runar Brataas

Runar Brataas
Artist


Runar Brataas (f.25.03.1991) har tross sin unge alder market seg som en kjent profil i kulturlivet i Mo i Rana og Nordland.

Runar startet i 2006 Arctic Circle Entertainment for å skape en arena for ungdom som ville produsere og formidle forestillinger og produksjoner innen sjangrene musikk, drama, dans og medier.

Gjennom flere hovedroller i blant annet ”Kjøkkenheisen”, "Fødselsdagsselskapet", ”Zircus Bizarr”, ”Dracula” og ”Sladrehjertet” har han gjort seg bemerket som skuespiller og høstet gode kritikker.

Som korinstruktør for Gruben Barne- og juniorkor har han satt i gang flere prosjekter og har siden 2004 vært en viktig del av barne- og ungdomsarbeidet i koret ved å satse på prosjekter som både engasjerer og sørger for at korets medlemmer ønsker å stå på scenen og gjøre sitt beste.

Som konferansier har Runar vært innleid som konferansier både for konserter og event. Mest kjent er kanskje hans innsats som konferansier i Ungdommens Kulturmønstring som brakte han og satte Nordland på kartet i UKM Landsmønstring i 2007. I tillegg har også Runar vært konferansier for veldedighetskonsertene til ACE sammen med blant annet Siril Finne og Maria Skogseth.

Runar tar oppdrag som produsent og regissør for store og små forestillinger både innen musikk, dans og drama og har også hatt regien på de fleste forestillingene til ACE.

Høsten 2008 medvirker Runar i "Ashes to Ashes" som Devlin, som Privatdetektiv Albert Frostad i "Balle Frost og Leketøybanditten", i "WhoamI?" og i "Julekbaret".

Runar Brataas er sammen med Karen-Magrethe Dahl Hovind leder og instruktør for barneteatergruppen ACE | Play


Web: www.brataas.net

E-post: runar@brataas.net


Født: 25.03.1991 (Mo i Rana)
Artister

 

MIC Norsk musikkinformasjon · Postboks 2674 Solli, 0203 Oslo · Besøksadr: Henrik Ibsensgt. 110 (Solli plass)
Tel: 2327 6300 · Fax: 2327 6301 · info@mic.no
Åpent hverdager 9:00 - 15:00