- Wiznu


5. plass Idol 2006
Wisnu vokste opp i Indonesia (Jakarta) og flyttet til Norge (Oslo) da han var 13 år. Hele hans familie har drevet med musikk og kunst (moren var sangerinne, bestefaren var maler, hans søster er danser etc.) På skolen fikk Wisnu opptre og lærte seg fort hvordan man fanget publikum sin interesse.
Han fikk til og med jentene til å falle sammen i gråt på ungdoms- skolen når han sang. Da forsto han at han hadde et spesielt talent og at sang var livet for ham. Wisnu øver fortsatt hver eneste dag, og jobber med å finpusse sin egen særegne stil og stemmeprakt. Han lytter til og er inspirert av artister som Stevie Wonder, Boyz II Men og Michael Jackson, noe som kan høres i måten han synger på.
I disse dager er Wisnu i studio og spiller inn sitt debut album med produsenter fra Espionage, Stargate Norway og Dsign Music som også har skrevet og produsert første single. Dette blir et album med en fin blanding av pop og R&B, releasedato på albumet er satt til vinteren 2008. Ny single er rett rundt hjørnet.
Stiller opp med skreddersydd opplegg for eventer med klasisk reportuar i Frank Sinatras ånd, da med piano/flygel som eneste instrument.


Web: www.myspace.com/wiznu


Født: 09.09.1983 (Jakarta, Indonesia)
Artister

 

MIC Norsk musikkinformasjon · Postboks 2674 Solli, 0203 Oslo · Besøksadr: Henrik Ibsensgt. 110 (Solli plass)
Tel: 2327 6300 · Fax: 2327 6301 · info@mic.no
Åpent hverdager 9:00 - 15:00