ULTIMAT - nytt av året

Men hva er så ULTIMAT? Jo, det er det man selvsagt tilbyr publikum i kafeen til Bølgen&Moi mellom slagene,

Del artikkelen på:
                    |     Mer

... en spesialmeny tilrettelagt av stedets landskjente kokker, tilpasset festivalens renommé og krav. Vi kan ikke love verken Steakhausen (Biff á la "han-De-vet") eller Poulet-Boulez, men sikkert er det at restauratørene kommer til å skape uhørte spisegleder i kjølvannet av de uhørte musikalske opplevelsene. Om Bosch&Simons med sine ristende kasser skapte en sult etter mer i fjor, håper vi å kunne stille den i år.

Menyen er:

Hamburger Stockhausen
For de som ønsker å se komponisten steke i sitt eget fett

kr. 85,-

Poulet Boulez
For de som har en høne å plukke med komponisten

kr 150,-

Thommessens festivalfrokost

(1 glass champagne og 4 canapeer - oppvekst i diplomatiet setter sine spor)
kr 125,-

Spagetti Colorazione
(Hommage à Arne Nordheim)

kr 105,-

Keith Pipers Fish'n Ships

- på vår måte
kr. 90,-

SPUNK a la SPUNK (improvisasjon)
Dessert på ville veie

kr. 60,-

Del artikkelen på:
                  |     Mer

Kommentarer:

Kom gjerne med informasjon, argumenter og synspunkter. Du kan enten kommentere via din Facebook-profil, eller, om du ikke har det, via vårt lokale kommentarsystem. Vi krever uansett at du underskriver med fullt navn. Alle kommentarer må godkjennes av redaksjonen før de offentliggjøres (mer om Ballades kommentarsystem). På forhånd takk!

Lokale kommentarer:

Legg til ny lokal kommentar

Ingen lokale kommentarer er lagt til


Siste fra forsiden





Hva skjer i dag:



Siste om kunstmusikk

Ballade · Postboks 2674 Solli, 0203 Oslo · Besøksadr: Henrik Ibsensgt. 110
Vil du annonsere i Ballade? Ta kontakt med: Sture Bjørseth · sture@ballade.no · Mob: 95 43 60 31
Ballade drives etter redaktørplakaten og vær varsom-plakaten