ULTIMAT - nytt av året

Men hva er så ULTIMAT? Jo, det er det man selvsagt tilbyr publikum i kafeen til Bølgen&Moi mellom slagene,

... en spesialmeny tilrettelagt av stedets landskjente kokker, tilpasset festivalens renommé og krav. Vi kan ikke love verken Steakhausen (Biff á la "han-De-vet") eller Poulet-Boulez, men sikkert er det at restauratørene kommer til å skape uhørte spisegleder i kjølvannet av de uhørte musikalske opplevelsene. Om Bosch&Simons med sine ristende kasser skapte en sult etter mer i fjor, håper vi å kunne stille den i år.

Menyen er:

Hamburger Stockhausen
For de som ønsker å se komponisten steke i sitt eget fett

kr. 85,-

Poulet Boulez
For de som har en høne å plukke med komponisten

kr 150,-

Thommessens festivalfrokost

(1 glass champagne og 4 canapeer - oppvekst i diplomatiet setter sine spor)
kr 125,-

Spagetti Colorazione
(Hommage à Arne Nordheim)

kr 105,-

Keith Pipers Fish'n Ships

- på vår måte
kr. 90,-

SPUNK a la SPUNK (improvisasjon)
Dessert på ville veie

kr. 60,-

Del artikkelen på:
                    |     Mer

Legg til ny kommentar

Ingen lokale kommentarer er lagt til


Nyheter fra NBs notearkiv


For å bevare historiske data er MIC-sidene er inntil videre administrert av Aslak Oppebøen
aslak@musicnorway.no