Utvidet jobbseksjon

Ballade gjør det nå enklere og rimeligere for arbeidsgivere å nå ut til flere potensielle jobbsøkere.

Ballade har lagt om og utvidet jobbseksjonen ballade.no/jobb.

Målet med omleggingen er å skape en bedre og bredere plattform for de som leter etter nye medarbeidere, og for dermed også for de som søker jobber på musikkfeltet. Dette gjør vi ved å innføre to nye måter å få stillingsannonser inn på Ballade.no. 


Abonnér på annonser
Kulturskoler lyser ofte ut jobber, og som regel er det delstillinger hvor arbeidsgiver har begrensede midler til å bruke i annonseringen etter interesserte søkere.

Vi tilbyr nå Kulturskolene en abonnementløsning, hvor de mot en årlig avgift kan annonnsere så mange av disse deltidsstillingene de vil. Målet er at Ballades jobbseksjon med dette kan fange opp en større andel av stillingene som finnes der ute, og sørge for at disse jobbene blir formidlet til et større publikum enn tilfellet er i dag. 


Gratis for amatører
Den andre nyheten er at Ballade nå tilbyr gratisannonser til amatørband og entusiaster som ønsker å finne likesinnede å spille/synge med. Band som søker vokalister, trommiser som søker band, kor eller korps som søker medlemmer - disse kan nå selv, gratis og enkelt, legge inn annonser på Ballade. Disse annonsene blir også i perioder eksponert på fronten av Ballade.no.

I tillegg er det selvsagt mulig å annonsere enkeltstillinger som før. Disse blir også eksponert på fronten av Ballade.no, og sees dermed av de som også i utgangspunktet kanskje ikke var på jakt etter ny jobb. 

Vår annonseansvarlige Sture Bjørseth kan nåes på sture@ballade.no, eller mobil 954 36 031.

Del artikkelen på:
                    |     Mer

Legg til ny kommentar

Ingen lokale kommentarer er lagt til


Nyheter fra NBs notearkiv


For å bevare historiske data er MIC-sidene er inntil videre administrert av Aslak Oppebøen
aslak@musicnorway.no