Hele landet kan nå søke midler til musikkutstyr

Musikkutstyrsordningen gir hvert år millioner i tilskudd til musikkprosjekter i hele landet - både frivillige og profesjonelle. MIC oppfordrer artister, øvingsfelleskap og arrangører innenfor rytmisk musikk til å søke innen fristen 1. september.

Daglig leder i MUO Rhiannon Edwards oppfordrer både glade amatører og profesjonelle aktører og musikere innenfor pop, rock, jazz, hip hop, elektronika og folkemusikk til å søke:

- MUO ønsker å bidra til gode musikkopplevelser hver dag! Vi i MUO er på jakt etter gode prosjekter i hele landet. I 2011 rapporterte tilskuddsmottagerne at de tilsammen arrangerte over 4200 kulturarrangementer og gjennomførte 4000 øvingstimer.

Musikkutstyrsordningen er den nasjonale tilskuddsordningen for teknisk utstyr, akustikk og lokaler. I juni ble årets første tildeling fra MUO klar; 13,9 millioner ble da delt ut til over 90 mottakere i alle landets fylker.

Søknader må leveres gjennom Musikkutstyrsordningens søknadsportal innen søknadsfristen 1. September. Mer info og søknadsportalen finner du her: www.musikkutstyrsordningen.no

Administrasjonen i MUO er tilgjengelige hver dag for å svare på spørsmål og bidra med rådgivning. Ta kontakt på telefon eller e-post: 2137 8810 / post@utstyrsordningen.no.

Hva gis det tilskudd til?

  • Fremføringsutstyr: lyd-, lysutstyr og backline
  • Øvingsutstyr til felles bruk: sanganlegg, trommesett, bassanlegg, gitaranlegg og keyboard. Det gis ikke støtte til personlige instrumenter.
  • Akustiske tiltak: utbedring av lokaler slik at de grunnleggende lydforholdene er egnet for øving eller fremføring av rytmisk musikk
  • Øvingslokaler: bygging og rehabilitering av øvingslokaler
  • Musikkbinger: Musikkens ballbinger - øvingslokale «på boks».
  • Spillesteder, klubber, arrangører, øvingsfelleskap, samt dem som ønsker tilskudd til utvikling, tilrettelegging og bygging av øvingslokaler innenfor det rytmiske musikkfeltet kan søke.


For mer informasjon, kontakt daglig leder Rhiannon Edwards, mobil: 916 05 070
Del artikkelen på:
                    |     Mer

Legg til ny kommentar

4 lokale kommentarer til denne artikkelen

 

 
 
MUSIKKUTSTYRSORDNINGEN
Skrevet 24.08.2012 00:52 av Ottar Johansen

Er musikere innenfor sjangrene, americana /country / blues utelatt fra å kunne søke på denne ordningen?
mvh. Ottar J. Johansen
Daglig leder,
Norsk Americana Forum

Svar på kommentar

 
 
SØK I VEI!
Skrevet 24.08.2012 09:56 av Guttorm Andreasen

Hei. Musikkutstyrsordningen skal gi landets spillesteder og øvingsbinger og øvingsfellesskap godt utstyr å spille på slik at alle kan få oppleve god musikk og gode konserter. Musikkutstyrordnignen er ikke en genrebegrenset ordning, bortsett fra at den skal dekke "det rytmiske feltet". De aller fleste av de som får penger fra Musikkutsyrsordningen dekker også de genrene du nevner. Enkeltmusikere kan ikke søke Musikkutstyrsordningen. For full oversikt over hvem som kan søke, se http://www.ballade.no/nmi.nsf/doc/art2012081713322783330739

Guttorm Andreasen, styremedlem, Musikkutsyrsordningen

Svar på kommentar

 
 
SKRIVEFEIL
Skrevet 24.08.2012 10:48 av Guttorm Andreasen

På vegne av meg selv vil jeg gjerne få beklage slett ortrogarfi i forrige innlegg. Tastaturets evige forbannelse. Det heter selvfølgelig Musikkutstyrsordningen. Hver gang.

Svar på kommentar

 
 
RETTSKIRVNING
Skrevet 07.09.2012 15:25 av Jens Magnus

"ortrogarfi" er helt nydelig!!

Svar på kommentar


Nyheter fra NBs notearkiv


For å bevare historiske data er MIC-sidene er inntil videre administrert av Aslak Oppebøen
aslak@musicnorway.no