Vil du lede en målrettet satsning på norsk musikk?

Ledig stilling som Direktør i MUSIC NORWAY. Stiftelsen Music Norway skal legge til rette for eksporttiltak og internasjonal profilering av norsk musikk. Arbeidet skal forankres i musikklivets behov og øke interessen for og bruken av norsk musikk innen alle sjangre. Stiftelsen skal bidra til økt kunnskap, forskning, kartlegging og analyse av det norske og internasjonale musikkfeltet.

Stiftelsen har kontorer i Halvbroren på Solli plass i Oslo, og får 12 medarbeidere og et budsjett på i underkant av 20 millioner kroner.

Den nyopprettede stiftelsen Music Norway skal styrke posisjonen til norsk musikk og norsk musikkbransje i utlandet, samt legge til rette for økt salg og eksport av norsk musikk. Stiftelsen skal bygge videre på den kompetansen og de ressursene som i dag er i Music Export Norway AS og MIC Norsk musikkinformasjon.

Nå søker vi en engasjert og handlekraftig direktør til å etablere den nye organisasjonen.

Music Norway skal samordne og styrke den internasjonale satsingen på musikkområdet gjennom nærings- og kultureksport, samt profilering.
Direktøren får et overordnet strategisk, økonomisk og administrativt ansvar for virksomheten og rapporterer til stiftelsens styre.

Vedkommende vi er på jakt etter må ha evne til å lede, inspirere og motivere sine medarbeidere til å skape en serviceinnstilt organisasjon med klare mål. For å lykkes må du være en kreativ og energisk lagspiller med gode strategiske evner. I tillegg må du være en tillitsvekkende nettverksbygger med kjennskap til norsk musikkbransje og innsikt i internasjonalt musikkliv, samt en forståelse for samspillet mellom næringsliv og politikk.

Stillingen er en åremålsstilling på fem år, med mulighet for forlengelse.
Lønn etter avtale.

Mer informasjon om stillingen hos styreleder Leif Holst jensen, mobil 909 48 993, og hos vår rådgiver Åge Petter Christiansen. Mobil 900 99 800.

Søknad sendes elektronisk via www.hodejegerne.no.
Søknadsfrist er 1.november.

Del artikkelen på:
                    |     Mer

Legg til ny kommentar

Ingen lokale kommentarer er lagt til


Nyheter fra NBs notearkiv


For å bevare historiske data er MIC-sidene er inntil videre administrert av Aslak Oppebøen
aslak@musicnorway.no